IMG_8369-e1568818440657.jpg

Kids Reporters bij Swim to Fight Cancer

Zondag 15 september zwommen er ruim 50 kinderen mee tijdens Swim to Fight Cancer in ‘s-Hertogenbosch. Zij hadden allemaal hun eigen redenen om de KidsSwim van maar liefst 800 meter te zwemmen en zich daarvoor te laten sponsoren. De Kids Reporters West waren aanwezig bij de Swim en interviewden Liesbeth, een deelneemster van 13 jaar uit den Bosch West. En ze vroegen haar het hemd van het lijf:

Het interview met Liesbeth door Dewi, Insaf en Imme

π™’π™žπ™š π™—π™šπ™£ π™Ÿπ™š π™šπ™£ π™π™€π™š 𝙀π™ͺ𝙙 π™—π™šπ™£ π™Ÿπ™š?Β  Ik ben Liesbeth en ik ben 13 jaar.

𝙒𝙖𝙖𝙧𝙀𝙒 π™™π™€π™š π™Ÿπ™š π™’π™šπ™š 𝙖𝙖𝙣 π™Žπ™¬π™žπ™’ 𝙩𝙀 π™π™žπ™œπ™π™© π˜Ύπ™–π™£π™˜π™šπ™§?Β  Ik doe mee omdat mijn oma kanker heeft gehad en er net van genezen is en mijn opa er aan doodgegaan is.

π™ƒπ™šπ™— π™Ÿπ™š 𝙖𝙑 π™šπ™šπ™£π™¨ π™šπ™šπ™£ π™ π™šπ™šπ™§ π™šπ™šπ™§π™™π™šπ™§ π™’π™šπ™šπ™œπ™šπ™™π™–π™–π™£?Β  Ja, twee jaar geleden heb ik ook meegedaan want het is ook om de twee jaar.

π™ƒπ™šπ™— π™Ÿπ™š π™«π™šπ™šπ™‘ π™œπ™šπ™©π™§π™–π™žπ™£π™™ 𝙀𝙒 𝙯𝙀 π™«π™šπ™§ π™©π™š 𝙠π™ͺπ™£π™£π™šπ™£ π™―π™¬π™šπ™’π™’π™šπ™£?Β  Ja, ik heb in de zomer heel veel gezwommen met mijn vriendinnen. Dan gingen we heel vaak het meer overzwemmen om te trainen.

π™•π™žπ™© π™Ÿπ™š 𝙀𝙀𝙠 𝙀π™₯ π™―π™¬π™šπ™’π™’π™šπ™£? Nee, ik zit niet op zwemmen.

π˜Ώπ™€π™šπ™£ π™šπ™§ π™£π™€π™œ π™’π™šπ™šπ™§ π™’π™šπ™£π™¨π™šπ™£ π™’π™šπ™š π™ͺπ™žπ™© π™Ÿπ™€π™ͺ𝙬 π™›π™–π™’π™žπ™‘π™žπ™š?Β  Ja, ik zwem samen met mijn moeder.

π™ƒπ™€π™š π™¬π™žπ™¨π™©π™šπ™£ π™™π™š π™’π™šπ™£π™¨π™šπ™£ 𝙙𝙖𝙩 π™―π™š π™Ÿπ™š π™ π™€π™£π™™π™šπ™£ 𝙨π™₯π™€π™£π™¨π™€π™§π™šπ™£?Β  Ik heb in mijn klas verteld en mijn moeder heeft het haar vrienden verteld dat ik mee zwem en dat ze me dan kunnen sponsoren.

π™ƒπ™šπ™—π™—π™šπ™£ π™«π™šπ™šπ™‘ π™’π™šπ™£π™¨π™šπ™£ π™Ÿπ™š π™œπ™šπ™¨π™₯𝙀𝙣𝙨𝙀𝙧𝙙?Β  Ja, best wel veel!

𝙀𝙣 π™π™šπ™— π™Ÿπ™š π™«π™šπ™šπ™‘ π™œπ™šπ™‘π™™ 𝙀π™₯π™œπ™šπ™π™–π™–π™‘π™™?Β  Β Ik heb nu al 412 euro opgehaald. De vorige keer had ik ongeveer 175 euro opgehaald dus nu heb ik al wel veel meer dan de keer ervoor.

π˜Ώπ™šπ™£π™  π™Ÿπ™š 𝙙𝙖𝙩 π™π™šπ™© π™’π™€π™šπ™žπ™‘π™žπ™Ÿπ™  𝙬𝙀𝙧𝙙𝙩, 𝙀𝙒 800 π™’π™šπ™©π™šπ™§ π™©π™š π™―π™¬π™šπ™’π™’π™šπ™£?Β  Β Ik heb al heel vaak langere afstanden gezwommen, 2 kilometer en zo. En de vorige keer deed ik ook mee bij de Ijzeren Man en daar was het even ver. Dus ik denk niet dat het heel zwaar wordt.

𝙀𝙣 𝙬𝙖𝙩 π™žπ™¨ 𝙙𝙖𝙩 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™šπ™šπ™£ π™€π™§π™–π™£π™Ÿπ™š π™™π™žπ™£π™œ, 𝙙𝙖𝙩 π™Ÿπ™š 𝙙𝙖𝙖𝙧 π™—π™žπ™Ÿ π™Ÿπ™š π™π™šπ™—π™©?Β  Als ik dadelijk ga zwemmen dan doe ik deze achter mijn rug en dan blijft deze drijven op het water. Dan zien ze dat ik een kind ben want die hebben er een.

π˜Ώπ™–π™£π™  π™Ÿπ™š π™¬π™šπ™‘ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™π™šπ™© π™žπ™£π™©π™šπ™§π™«π™žπ™šπ™¬ π™šπ™£ π™π™šπ™šπ™‘ π™«π™šπ™šπ™‘ 𝙨π™ͺπ™˜π™˜π™šπ™¨!!

 

 

Kids reporterKids Reporters bij Swim to Fight Cancer
Share this post